Waddensouvenirs en kaarten
Vuurtoren
Vuurtoren
(acryl, 10x10 cm) 25,-
Waddenzee
Waddenzee
(acryl, 7x7 cm) 15,- (incl. ezel)
Wad
Wad
(acryl, 10x12 cm) 25,-

Waddenminiaturen

 Verkrijgbaar in de Aerden Plaats te Oudebildtzijl

Oertijd op het Wad

Fotoboek in zakformaat met een sfeerimpressie van de Bildtse Waddenkust in 64 foto's en enkele gedichten. Te koop bij: Aerden Plaats te Oudebildtzijl, restaurant de Zwarte Haan te Sint Jacobiparochie, Bildts boetiky en Bildts Aigene in Sint Annaparochie. Online te bestellen via het bestelformulier op deze site.

In bezoekerscentrum de Aerden Plaats te Oudebildtzijl en mijn atelier kun je terecht voor kaarten, mageneten en unieke handgeschilderde en andere waddensouvenirs. Miniatuurschilderijen, beschilderde schelpen, handgeschilderde Wadden-lichtjes, waddenpotpouri en meer.

Kaarten en Oertijd op het Wad zijn ook te koop in restaurant de Zwarte Haan, het Bildts Boetiky. Of bestel online via het Bestelformulier.

De friese dichter en kunstenaar (autodidact) Janny Vellinga-Hooghiemstra schrijft met overtuiging over innerlijke groei, het belang van pure liefde en het volgen van wat er in het diepst van je kern leeft hart. Het Waddengebied en het Bildtse landschap legt ze vast in sferische schilderijen.