Positief perspectief

Positief perspectief


  Als liefde ons innerlijk leidt en die liefde de wereld in mag stromen, dan is verandering mogelijk. Verandering van jezelf én van de wereld om je heen. Dan gaan we terug naar hoe we zijn bedoeld, en dit teruggaan wordt onze enorme stap vooruit. Dit is wat de lezer mag herkennen in de dichtbundel Positief perspectief.

  Met deze bundel voed jij jouw positieve kijk op het leven. Krijg jij een aanmoediging om liefdevol terug te kijken, sterk in het hier en nu te staan en je eigen weg te vinden. En voral om daarbij je hart te volgen, omdat daar de liefde woont en liefde al wat er speelt meer neutraal bekijkt, waardoor alles net iets positiever lijkt. Alle gedichten en illustraties in deze bundel komen recht uit het hart, kennen daardoor een positief perspectief en kleuren zo de wereld mooier.


  Klik hier voor een preview. 


  Positief perspectief, de opvolger van de dichtbundel Gedachten, is te bestellen bij Bol.com en bij Bestelmijnboek.


  • auteur: Janny Vellinga-Hooghiemstra
  • categorie: dichtbundel, geïllustreerd
  • ISBN: 978-90-829580-27
  • uitvoering: paperback
  • omvang:  48 pagina’s
  • prijs: 14,95


  Vanuit haar kern schrijft Janny Vellinga eenvoudige oefeningen voor het achter je laten van malen. Met een lange termijnresultaat.

  De friese schrijfster, dichter en kunstenaar (autodidact) schrijft met overtuiging over innerlijke groei, het belang van pure liefde en het volgen van je eigen kern. Het Waddengebied en het Bildtse landschap legt ze vast in sferische schilderijen.