Uitgeverij

Janny Vellinga-Hooghiemstra

Positieve gedichten, verhalen, sfeerschilderijen


JF Books


Nadat Janny Vellinga-Hooghiemstra twee boeken kleinschalig had uitgegeven, is zij in november 2018 haar eigen uitgeverij gestart. De uitgeverij draagt de naam JF Books.


JF Books houdt van Joy en Fun en zet zich in om dat te bevorderen.

Dit doet JF Books met:

  • gedichten en verzen die aanzetten tot nadenken,
  • kunstboeken, inpsirerend, intrigerend en soms met een kwinkslag,
  • informatieve verhalen,
  • zelfhulpboeken die de diepere levensvreugde bevorderen.


Klik hier voor de uitgaven van JF Books 


Meer info over de schrijver?

Kijk op de facebookpagina Janny Vellinga-Hooghiemstra

 

Winter 2020 verwacht:


Stoppen met malen

Integrale burn-outpreventie


In acht eenvoudige stappen naar een opgeruimd hoofd. Een training van acht weken

die je thuis kunt doen. Fysieke, mentale, emotionele en energetische oefeningen worden gecombineerd in makkelijk uitvoerbare oefeningen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je stopt met malen en weer rust krijgt in je hoofd.Positief perspectief

 

Met de dichtbundel Positief perspectief voed jij jouw positieve kijk op het leven. Krijg jij een aanmoediging om liefevol terug te kijken, sterk in het hier en nu te staan en je eigen weg te volgen. En vooral om daarbij je hart te volgen, omdat daar de liefde woont en liefde al wat er speelt meer neutraal bekijkt, waardoor alles net iets positiever lijkt.


Alle gedichten en illustraties in deze bundel komen recht uit het hart, kennen daardoor een poisitief perspectief en kleuren zo de wereld mooier.


Positief perspectief is te bestellen bij Bol.com en Bestelmijnboek.com.De friese dichter, schrijver en kunstenaar (autodidact) Janny Vellinga-Hooghiemstra schrijft met overtuiging over innerlijke groei, het belang van de liefde en het volgen van je eigen hart. Het Waddengebied en het Bildtse landschap legt ze vast in sferische schilderijen.