Nederlands

Intuitive art

Een gevoel van eenheid, van dankbaarheid, van liefde, van licht, verwonderd door natuur, landschap, poëzie, muziek. Dit alles brengt energie en inspiratie teweeg.


Energie en inspiratie die Janny Vellinga-Hooghiemstra omzet in  schilderijen, tekst en liedjes. Intuïtief werk, afgewisselt met meer realistische sfeerbeelden.


Haar atelier genaamd

Ljochtwurkplak, is gevestigd in Oudebildtzijl.

NIEUW: Dichtbundel Gedachten, bekijk de vdieo hierboven voor een voorproefje. Gedachten is te bestellen bij Bol.com, Bestelmijnboek.com en te koop in bezoekerscentrum Aerden Plaats en mijn atelier, beide in Oudebildtzijl

 

Meer info? Kijk snel op: JF Books

 


Agenda

 

13 en 14 juli 2019

Atelierroute Slikwerk

 

Bezoek de ateliers van zo'n 25 kunstenaars wonend op en om het Bildt.

Voor een overzichtstentoonstelling van de deelnemende kunstenaars en een routefolder kunt u terecht bij bezoekerscentrum de Aerden Plaats te Oudebildtzijl.

 

meer info: www.slikwerk.nl


31 januari 2019, 19.30 uur

Gedichte-aven 

 

In het kader van de Poëzieweek dragen ruim 25 dichters in de Bibliotheek van Sint-Annaparochie werk voor. Zelf geschreven of van anderen. Op deze avond draag ik "Nieuwe evenwicht" voor uit mijn nieuwe dichtbundel Gedachten.

 


Zondag 7 oktober jl. 2018 13.00-17.00 uur

Bildts Familie Museum

 

Het atelier van Janny Vellinga is omgetoverd tot een museum in het jaar 9078, een tijd waarin alles van afvalplastic. Het museum laat de ontwikkeling hiernaartoe zien vanaf het jaar 1978

 

Van Albadaweg 55, Oudebildtzijl.

 

meer info klik hier