Gedichten


Positieve gedichten, liedjes, verhalen, sfeerschilderijen

Deze maand verschijnt de opvolger van Gedachten. Een nieuwe dichtbundel die je positieve kijk op het leven voedt. Je aanmoedigt om liefdevol terug te kijken, sterk in het hier en nu te staan en je eigen weg te vinden. En vooral om daarbij je hart te volgen, omdat daar liefde woont en liefde al wat er speelt meer neutraal bekijkt, waardoor alles net iets positiever lijkt.

Alle gedichten en illustraties in de nieuwe dichtbundel komen recht uit het hart, zijn positief van toon en kleuren daardoor de wereld mooier. 


Volg Janny Vellinga-Hooghiemstra op facebook en blijf op de hoogte van het verschijnen van haar nieuwe dichtbundel.

Dichtbundel Gedachten

 

Dichtbundel met dertien gedachten in korte verzen opgeschreven. Gedachten van blij, van houden van. Van vallen en daarna weer opstaan. Met de focus op de schoonheid van het leven en de weg omhoog ook als het tegenzit. Dertien gedachten die aanzetten tot nadenken, houvast geven om dan weer los te laten. Om later nog eens naar terug te grijpen.


Een voorproefje? Sroll hiernaast door de eerste gedichten uit de bundel of klik hieronder en luister naar de gezongen versie van het gedicht "Klaar". 

  

"Gedachten" is online te bestellen bij Bol.com en

BestelMijnBoek. Ook te koop in:

  • atelier Janny Vellinga-Hooghiemstra, Van Albadaweg 55 te Oudebildtzijl (bezoek op afspraak, stuur een mail via het contactformulier)
  • bezoekerscentrum de Aerden Plaats te Oudebildtzijl (zat en zon geopend, van 10.30-16.30, januari gesloten)
  • Galerie Bloemrijk Vertrouwen te Aldtsjerk (open do-za 14.00-17.00 uur)